De laatste dag

De laatste dag van de reis werd vooral gebruikt om uit te rusten en om souvenirs te kopen. Voor het eerst in een lange tijd hoefde de wekker niet gezet te worden en konden we slapen tot we wakker werden. Een aantal ETV’ers waren in de stress, want ze hadden nog niet genoeg souvenirs verzameld om mee thuis te kunnen komen. Gelukkig had de reiscommissie deze dag voor ons gereserveerd, om souvenirs te kopen. Bovendien was Nakamise, de grootste souveniersmarkt van Tokyo, om de hoek. Verder hebben sommige de imperial gardens, de markt van Ueno, Akihabara en Harajuku bezocht.

Ook deden we ons te goed aan Japanse lekkernijen, zoals okonomaiyaki, Ramen soep en natuurlijk sushi in traditionele Japanse restaurants. De volgende ochtend moesten we weer vroeg uit de veren om onze vlucht te halen, dus lagen vrijwel alle ETV’ers vroeg onder de lakens.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.